“Der Bulli” de la VW va deveni electric cu autonomie de 600 km!!!

“Der Bulli”, celebrul minivan de la VW, este un simbol al industriei automobilistice. Acum cei de la Volkswagen îi oferă un “facelift” și posibilitatea de a fi alimentat de la priză. Cu toate acestea, înfățișarea îi va fi schimbată semnificativ.

De la studiu la serie: ID Buzz, vehicul prezentat în ianuarie la Detroit ca ShowCar, intră acum în producția de serie. Volkswagen a confirmat acest lucru cu ocazia “Concours d’Elegance” ce a avut loc în localitatea californiană Pebble Beach. Cu un design nou și echipat cu un motor electric, după multe încercări ratate ID Buzz va readuce pe piață fascinația provocată de primul VW Bus, spune directorul de brand, Herbert Diess, cu privire la transportorul VW vechi de aproape 70 de ani, care a devenit un simbol al industriei.

Cu toate acestea, fanii acestui T1 trebuie să aibe puțină răbdare: fiind unul din cel puțin cinci membri noi ai familiei ID, Buzz va fi lansat pe piață nu mai devreme de anul 2022, estimează Diess, deci în fix trei ani după ce în anul 2019 va fi lansat un model ID cu forme de VW Golf.

Ce a preluat ID Buzz de la Bulli-ul original pe lângă design, este oferta generoasă de locuri: pentru că întregul sistem de propulsie a fost ascuns în podea, în interior pot lua loc în condiții comfortabile până la opt pasageri, în condițiile în care dimensiunile sale exterioare nu sunt impresionante: Dzemal Sjenar din departamentul de dezvoltare spune că este un vehicul cu spațiu interior comparabil cu cel al vechiului VW Bus și cu dimensiuni exterioare de VW Touran.

Propulsia nu va avea nimic diferit de alte modele din serie: ID Buzz ar trebui să ofere două variante de propulsie, una cu o putere de 150 kW sau 204 cai putere, cealaltă cu 275 kW / 374 cp și tracțiune integralp permanentă, spune Sjenar. Astfel că minivan-ul va putea să atingă 100 km/h în doar cinci secunde și o viteză maximă de 160 km/h, spune producătorul. Mulțumită unei capacități a acumulatorului de 111 kWh, autonomia ar trebui să se situeze undeva la peste 600 de kilometri.

http://www.n-tv.de/auto/Der-Bulli-wird-ein-Stromer-in-Serie-article19997783.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 7