„Desenează propriul tău Tesla Model 3”

Pe măsură ce tot mai mulți angajați ai Tesla și membrii familiei lor sunt invitați să își deseneze propriul exemplar dintr-un Tesla Model 3, constructorul de automobile electrice caută să își deschidă studio-ul online de design către clienții obișnuiți, care nu sunt angajați ai companiei, pasul este programat să aibe loc la începutul lunii octombrie. Mai mult, o sursă ne spune că producția Model 3 este înaintea planului iar deținătorilor de rezervări li se va cere în curând să își configureze propriul exemplar din Model 3, în funcție de preferințele de configurare.

Tesla a permis accesul angajaților companiei către configuratorul online de Model 3 chiar în ziua următoare după ce CEO-ul Elon Musk a predat primele 30 de exemplare produse către noii lor proprietari, într-un eveniment ce a avut loc la fabrica de la Fremont la finalul lunii iulie. Evenimentul pentru Model 3 a fost văzut ca o apreciere pentru angajații care sunt “harnici” și au depus eforturi extraordinare pentru ca Model 3 să respecte planul ambițios de producție.

Dar pe măsură ce ne apropiem de finalul anului, iar primele mașini pentru clienții finali sunt așteptate să fie livrate deja din luna octombrie, potrivit informațiilor oferite de estimatorul de livrare Model 3, compania va începe în câteva săptămâni să trimită invitații pe e-mail către clienții care dețin rezervări, interesați de achiziția unui Long Range Model 3.

Un utilizator de pe forumul deținătorilor de Model 3 și soția unuia dintre angajații Tesla au postat capturi de ecran din invitația primită pe e-mail pentru a încerca configuratorul. Datele adunate de la un estimator de costuri lunare pentru Model 3 a indicat faptul că un Model 3 va costa în medie 900 de dolari pe lună. În mod surprinzător, datele au arătat de asemenea, faptul că aproximativ 60% dintre șoferi vor opta pentru capacele de roți Aero Wheel în ciuda review-urilor negative ale comunității asupra aspectului lor.

http://www.teslarati.com/tesla-model-3-design-studio-invitation-email-expected-soon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 77 =