Despăgubirile VW întârzie

7c505602a81b8b51011c10d3b3a4955e

Compensații suplimentare ale clienților americani ai concernului Volkswagen datorate din scandalul emisiilor de gaze se vor amâna. Cât timp VW și autoritățile americane nu vor reuși să își depășească diferențele, nu se va găsi nici o soluție generoasă, este de părere procurorul american Feinberg.

Unii clienți americani afectați de scandalul VW vor trebui să aștepte probabil ceva mai mult după o ofertă de despăgubire. Avocatul de top angajat de Volkswagen în SUA, Kenneth Feinberg a declarat că mâinile sale sunt legate, atâta vreme cât compania producătoare și autoritățile americane nu reușesc să își depășească diferențele. Calendarul original s-ar putea astfel modifica.

VW l-a angajat pe Feinberg în luna decembrie, pentru a găsi o soluție pentru clienții americani afectați de manipulările testelor de la mașinile cu motoare diesel. La ocuparea poziției sale, Feinberg a spus că, în cazuri asemănătoare a durat 60-90 de zile, până ce programul de despăgubire a putut fi pus pe picioare.

El a declarat în continuare că va exista o soluție generoasă. Încă nu s-a decis exact cum v-a arăta aceasta. În acest moment sunt încă dezbătute toate opțiunile: plățile în numerar, retragerile automobilelor de pe piață, reparații, furnizarea de mașini de înlocuire. Despre buget nu s-a discutat încă. Există și posibilitatea ca VW să spună că despăgubirile să se efectueze în limita unei sume existente.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-Entschaedigung-wird-sich-wohl-verzoegern-article16945266.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8