Despărțire surprinzătoare

50762158

Despărțire surprinzătoare
Cel mai mare producător auto din Europa, Volkswagen, intenționează să producă mai eficient. Accentul este pus pe sistemul modular al grupului, conceput pe cont propriu. Cu toate acestea, deoarece punerea în aplicare progresează lent, grupul ia măsuri în privința personalului.

Cel mai mare producător de automobile din Europa, Volkswagen, se desparte cu efect imediat de directorul său de producție, Michael Macht. Managerii de top și consiliul de supraveghere al grupului au încercat să rezolve situația pe cale amiabilă, spune compania de la Wolfsburg. CEO-ul Martin Winterkorn ar fi explicat că, compania i-a mulțumit fostului director pentru performanțele sale. Cu toate acestea, Volkswagen nu oferă în continuare o explicație pentru decizia de personal.

Până la numirea unui succesor funcția va fi preluată de Thomas Ulbrich, șeful producției de bază de la VW, sarcină cu titlu provizoriu. Macht va împlini la sfârșitul lunii august 54 de ani. Volkswagen l-a făcut pe 1 oct 2010 șef de producție. Anterior acesta a fost CEO la Porsche.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Produktionschef-bei-Volkswagen-geschasst-article13352486.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 84