HARIBO-despărțirea de Bonn după 100 de ani

Haribo

Despărțirea de Bonn după 100 de ani

După aproape 100 de ani Haribo se mută de la Bonn la landul vecin. Deși site-ul de origine este o parte din numele companiei bătrânii orașului sunt dezamăgiți. Cu toate acestea, nu se va schimba nimic esențial la producătorul de urși de gumă.

A trecut acum aproape un secol, de când Hans Riegel a fondat în 1920 bucătăria de bomboane cu cazan de cupru la Bonn. De la fabrica de curte, aceasta a devenit o companie internațională de produse de patiserie ce produce urși de gumă în toate formele și culorile. Încă de la început, Haribo a fost mereu conectat de orașul natal Haribo. Această tradiție s-a rupt acum. Sediul companiei va fi mutat din 2017 la statul federal vecin Rheinland-Pfalz, în județul comunității locale.

Mișcarea ridică semne de întrebare privind numele companiei. Haribo este compus din numele fondatorului său, Hans Riegel și numele orașului, Bonn. Așa că pe viitor compania ar trebui să se numească “Harigra”. În cele din urmă, Haribo a ajuns o bijuterie de brand peste tot în lume, iar cu celebrul slogan “Haribo face copii fericiți, iar adulții deopotrivă” au crescut generații întregi în Germania. Prin urmare, purtătorul de cuvânt al Haribo, Marco Alfter, a specificat în mod clar faptul că Haribo va rămâne Haribo și nu Harigra.

Se pare că ofertele și condițiile din landul vecin au fost probabil mai ieftine și mai bune decât ceea ce poate oferi orașul Bonn, cu diferențe suficient de mari încât să determine luarea unei decizii unice pentru ultima sută de ani. De asemenea, Haribo a fost curtată de asemenea din străinătate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Haribo-macht-Grafschaft-froh-article13139066.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =