Despre activitatea Tesla la fabrica Fremont

Indiferent că este vorba despre reinventarea sticlei din parbriz sau conceperea de roboți industriali, muncitorii din fabiricile Tesla lucrează diferit. Business Insider a stat la masă cu angajații din fabrica de la Fremont pentru a afla mai multe lucruri despre ce se întâmplă cu adevărat în interiorul acestei companii inovatoare.

În anul 2008 Tesla a preluat fabrica deținută în comun de GM și Toyota, numită New United Motor Manufacturing (NUMMI). Andre Rivera, managerul pe instruire personal de producție, și-a început activitatea aici și își amintește că pe vremea aceea era o cultură corporațională “mișto” dar mulți oameni au considerat că e un loc prea mic pentru ambițiile și personalitatea lor. Acest grup de oameni este foarte pasionat de mașini pentru că ei simt că aduc o schimbare pentru mediul înconjurător și schimbă modul în care oamenii se gândesc la transport.

Un veteran cu experiență de 20 de ani în industria auto, Rivera recunoaște că Model 3 este de prioritate maximă pentru ei acum. El mai spune că modul în care gândesc ei referitor la mașini este complet diferit față de gândire față de automobilul  care s-a format de-a lungul timpului. Nu este vorba despre nimic nebunesc, doar despre bun simț. Nu înțelege de ce nu gândește toată lumea la fel.

Spre exemplu, Rivera scoate în evidență faptul că Tesla nu lansează modele actualizate în fiecare an, dar a ales calea unor actualizări efectuate fără fir, automobilele sale fiind conectate la rețea, iar aceste actualizări pot îmbunătăți peste noapte performanța vehiculului. Rivera a lucrat cu ciclul tradițional din industrie, de cinci-șapte ani între introducerea noilor versiuni ale mașinilor, spunând că Tesla se concentrează pe satisfacerea unei nevoi pregnante a clienților. De ce să trebuiască să aștepte atât de mult pentru ceva nou? Și nu este vorba doar despre software. Motor Trend a raportat că Tesla implementează circa 20 de modificări mașinilor în fiecare săptămână. Modificări fizice.

https://www.teslarati.com/tesla-insider-working-fremont-factory-testimonial/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 8