DESPRE IERI,AICI

DESPRE CE A FOST IMPORTANT IERI, CITITI AICI

Ieri DIGITV a implinit un an de functionare, o investitie serioasa dar si cu riscuri pe vremurile acestea in care comunicarea e  mai mult on line decat altfel.ECO BIHOR sare in sus de bucurie ca a primit 10 mii de euro pentru un studiu privind recuperarea gazelor de la HOLDA de gunoi inclusiv acoperirea acesteia cu panouri fotovoltaice, dar este retinuta si mai putin optimista cand vine vorba de  obtinerea de la aceleasi fonduri norvegiene a sumei de 3,5 mil euro pentru implementarea acestor idei.

IMG_0872Dl MINTAS, proprietarul CIAC, a dat spre receptie o frumusete de fatada pe care daca o privesc numai pe aceasta ma simt german, dar daca mut ochii la stanga sau la dreapta imi revin , sunt in Romania; lucrarea facuta din banii nostri, adica prin primarie, poate ca ar fi bine ca sa se extinda si la toate fatadele de pe Independentei.

 

 

 

 

 

IMG_0874

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un strigat de nevoie-Centrul de Transfuzii Sanguine din Oradea are nevoie de sange pentru a acoperi nevoile spitalelor locale pentru grupele negative 0, A şi B,-sa vedem cu cei din companiile noastre cum ii sprijinim. La FISC ramine mai departe dl IOAN MIHAIU, cel mai stabil sef al finantelor din noua epoca, in schimb ca angajati, din cei 660 ramin doar 538.

Primul fost concurent al ROMTELECOM, adica ATLAS TELECOM intra in faliment asa cum anunta Global Money Recovery (GMR), administratorul judiciar al Atlas Telecom Network.

 

IMG_0888Florian Chelu a reusit sa adune cateva sute de persoane la cea de-a nouasprezecea manifestare dedicata zilei de 6 august 1945.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 6