Detaliile pentru Google Pixel au fost publicate

google-pixel

Acest lucru îi va face foarte supărați pe cei de la Google: un dealer publică mult prea devreme detaliile viitorului concurent al iPhone, Google Pixel și Pixel XL. Secrete mai sunt momentan doar prețurile pentru noile smartphone-uri.

De fapt cei de la Google au vrut să demareze atacul asupra iPhone pe data de 4 octombrie în cadrul premierei mondiale, dar Carphone Warehouse a stricat marele eveniment. Compania britanică cu subsidiare în Europa și SUA a pus prea devreme pe site-ul lor web poze și specificatiile de la noile telefoane, au descoperit cei de la “Android Police”.

Ca și la iPhone, el va fi învelit într-o carcasă din aluminiu și sticlă și va fi disponibil pe piață în două variante: Pixel are un display AMOLED de 5 inch protejat de Gorilla Glass 4 și cu rezoluție Full-HD (1080 x 1920 Pixel). Ecranul de la Pixel XL are o diagonală de 5,5 inch și o rezoluție QHD (1440 x 2560). Telefonul mai mic măsoară 143,3 x 69,5 x 8,6 milimetri și cântărește 143 de grame, Pixel XL are mărimile 154,7 x 75,7 x 8,6 milimetri și cântărește 168 de grame.

Sub display lucrează noul procesor al celor de la Qualcomm cu patru nuclee, Snapdragon 821 și chipset-ul grafic Adreno 530. Memoria de lucru este de 4 gigabytes iar capacitatea de stocare va fi de 32 GB sau 128 GB pentru sistemul de operare, aplicații și fișiere. Acumulatorul de la Google Pixel are o capacitate de 2770 de miliamperi-oră, iar cel de pe Pixel XL va avea 3490 miliamperi-oră. Acestea pot fi încărcate rapid prin intermediul portului reversivil USB tip C. Google promite un timp de rulare de șapte ore după 15 minute petrecute la priză în modul încărcare rapidă.

Pe partea din spate se află sub o suprafață mare de sticlă senzorul de amprentă și o cameră de 12 megapixeli cu o apertură de f/2.0 și stabilizare optică de imagine. Fotografiile și videoclipurile făcute cu smartphone-urile Pixel pot fi încărcate fără limită în rezoluție originală în serviciul Foto Cloud al celor de la Google. Camera frontală va avea o rezoluție de 8 megapixeli.

http://www.n-tv.de/technik/Details-zu-Googles-iPhone-Rivalen-bekannt-article18775166.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 84