Detroit “injectat” cu 195 milioane de dolari pentru salvare

 

bilde

Detroit primeste un ajutor de 195 milioane dolari
Detroit obtine unu impuls de 195 milioane dolari, care il va ajuta să scape de coșmarul falimentului și pentru a permite pensionarilor orașului și iubitorilor de arta să respire mai uşuraţi. Guvernatorul Rick Snyder a semnat vineri, o serie de facturi pentru a oferi orașul fonduri de stat, o componentă cheie a planului din acest an, de salvarea al orasului Detroit.

Banii reprezintă o parte din cei peste 800 milioane dolari, pe care orașul îi va primi în următorii 20 ani. Banii vor ajuta la plățile pensiilor pentru pensionarii orașului, precum și pentru a nu fi nevoit să vândă Institutul de Arte din Detroit.
Economia în unele regiuni din Detroit a arătat o renaștere în ultimii ani, cu o explozie de clădiri și creșterea prețurilor imobiliare. Dar finanțele orașului încă se mai luptă cu 18 miliarde dolari în datorii, servicii sărace ale orașului și multe proprietăți abandonate, care nu plătesc impozite.

Detroit are nevoie de aprobarea creditorilor pentru planul de reorganizare propus, inclusiv un vot de sprijin din partea angajaților și pensionarii oraşului, până pe 11 iulie.

http://money.cnn.com/2014/06/20/news/economy/detroit-bankruptcy-state-aid/index.html?iid=A_E_News

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 54