Deustsche Bank surprinde pozitiv

deutschebank320~_v-videowebl

Deustsche Bank surprinde pozitiv

Analiștii se așteptau la cifre roșii pe trimestrul precedent la Deutsche Bank. Dar instituția financiară a înregistrat un rezultat mai bun. Motivul este că, costurile juridice sunt semnificativ mai mici decât se așteptau și astfel toate cele patru domenii de bază recuperează.

Surprinzător cheltuielile de judecată au scăzut și afacerile puternice cu bonduri au adus Deutsche Bank un profit de 441 milioane de euro în trimestrul IV. Analiștii se așteptau în medie la o pierdere de 289 de milioane de euro după impozitare.

Costurile juridice au fost mult mai mici decât se aștepta, cu 207 milioane de euro. De asemenea, forța motrică a investițiilor bancare a contribuit la rezultat. Șefii administrației Anshu Jain și Jurgen Fitsche s-au arătat mulțumiți. Pentru prima dată toate cele patru domenii de afaceri au avut un rezultat după impozitare de peste un miliard de euro.

Profitul din banca de investiții a măsurat în trimestrul 516 milioane de euro și a fost astfel cu 384 de milioane de euro mai mare decât în anul, precedent. Dar profitul înainte de taxe din afacerile cu mediul privat au scăzut cu 163 de milioane la un total de 55 de milioane de euro.

În întreg anul 2014 Deutsche Bank aproape că și-a dublat profitul față de anul precedent, acest ajungând la aproape 1,7 miliarde de euro. Au contribuit de asemenea și economiile. Pentru a fi din nou profitabil pe termen lung, managementul adoptă în prezent o nouă strategie.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bank-ueberrascht-positiv-article14412246.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 40