Deutsche Bahn oferă filme și seriale gratis

Călătorii care aleg Deutsche Bahn vor putea beneficia în curând de o nouă ofertă video. Aceștia vor avea la dispoziție 50 de filme sau seriale. La începutul anului Deutsche Bahn a introdus conexiuni WLAN în trenurile ICE. Îi va satisface pe călători această ofertă?

Uitatul la filme – este o activitate frumoasă și plăcută pentru mulți călători care petrec mult timp pe tren. Înainte de începerea călătoriei aceștia își încarcă laptop-ul sau tableta cu filme. Nu mai este nevoie acum, pentru că Deutshce Bahn pune la dispoziția acestora în mod gratuit filme sau seriale în trenurile ICE. De asemenea ei vor colabora pentru acest lucru cu serviciul video Maxdome.

Prin intermediul portalului clienții vor putea urmări gratuit 50 de filme sau seriale diferite, care sunt oferite de serviciul de streaming video Maxdome. Oferta este gratuită pentru toți călătorii, nu doar pentru clienții Maxdome, spune un purtător de cuvânt al Deutsche Bahn. Filmele și serialele sunt stocate pe servere locale aflate în tren. Din acest motiv călătorii nu vor fi taxați pentru un volum mare de date transferat. Va exista însă posibilitatea achiziționării unui pachet mai mare de seriale, în urma activării unui abonament. Deutsche Bahn declară că filmele vor rula fără probleme chiar și atunci când trenul trece prin tuneluri și conexiunea este slabă.

Filmele și serialele completează oferta Deutsche Bahn pentru portalurile ICE, care conține deja cărți audio și jocuri gratuite, explică Michael Peterson, director de marketing la DB pe divizia de transport persoane pe distanțe lungi. Pentru utilizarea sistemului de divertisment clienții trebuie să își conecteze dispozitivul destinație la rețeaua de WLAN din tren și apoi să descarce oferta prin intermediul portalului ICE. În cazul tabletelor și smartphone-urilor este necesar să se instaleze aplicația gratuită Maxdome Onboard Player App.

http://www.n-tv.de/reise/Bahn-startet-Gratis-Film-und-Serienangebot-article19782715.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 5