Deutsche Bahn oprește reducerile către terți

e4b68b07a2876fef8fd30fccd3ed0b00Pentru cei obsedați de economii pe transportul în comun apare o surpriză: nu vor mai exista bilete regulate cu reduceri oferite prin terți. Pe viitor clienții se vor înregistra direct la Deutsche Bahn. Iar cine dorește să călătorească ieftin va trebui să rezerve din timp.

Marea majoritate a celor care au beneficiat multă vreme de reduceri la transport prin compania germană a căilor ferate au cumpărat aceste cupoane de reduceri de la terți și nu direct de la companie. Platforme de transport precum L’tur sau Fernbusportale aveau regulat oferte speciale în program.

Cu o săptămână înainte de plecarea programată vânătorii de reduceri puteau obține acolo bilete la prețuri avantajoase, pentru o sumă sub 20 de euro pentru o călătorie rapidă cu ICE-ul peste tot în țară.

Din anul 2016 se va termina cu aceste reduceri. La sfârșitul anului a încetat oferirea de bilete avantajoase pe portaluri externe, spune un purtător de cuvânt al companiei pentru n-tv.de. De această decizie sunt afectați ofertanți precum L’tur sau Fernbusportale. Pe viitor doar oferte limitate vor fi oferite prin intermediul terților.

La L’tur acest lucru atrage consecințe, iar compania anunță că la 1 ianuarie biletele pentru distanțe lungi vor fi scoase din ofertă. Informația este confirmată de administratorul L’tur, Markus Orth, pentru n-tv.de. Pe viitor vor fi efectuate împreună cu Deutsche Bahn doar promoții temporare sau punctuale. Biletele de tren la preț standard sunt oferite în continuare de toți furnizorii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-stoppt-Spar-Tickets-bei-Drittanbietern-article16636136.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 66 =