Deutsche Bahn scade prețurile pe termen lung

Mit-dauerhaften-Sparpreisen-will-die-Bahn-neue-Kunden-gewinnen-und-den-Fernbussen-trotzenCine vrea să economisească bani călătorește mai degrabă cu trenul când vine vorba de distanțe lungi, decât cu autobuzul. Iar pentru a rezolva această problemă, Deutsche Bahn adoptă o nouă strategie: trenuri pline mulțumită prețurilor reduse la bilete. Printre alții, vor profita de acest lucru și studenții.

Deutsche Bahn are în vedere să câștige clienți noi prin introducerea de prețuri mai avantajoase pe termen lung. Obiectivul este atragerea clienților care sunt sensibili la preț, spune directorul pentru transport și trafic, Berthold Huber.

Din acest motiv din 11 februarie până pe data de 20 martie vor fi oferite încă o dată bilete pentru suma de 19 euro. Huber spune că se urmărește încă o dată încercarea unor strategii care vor putea apoi să fie introduse permanent.

Anul trecut căile ferate au vândut potrivit propriilor date 4,5 milioane de bilete la prețul de 19 euro bucata. Încă nu se știe câte bilete speciale cu legătură vor fi puse în vânzare de data aceasta, orice este posibil, după spusele lui Huber. Pentru trenuri individuale există limite superioare, dar nu pentru numărul total de bilete.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-lockt-mit-dauerhaften-Sparpreisen-article16938231.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 8