Deutsche Bahn vrea să cumpere trenuri din China

CNR-und-CSR-fusion

Deutsche Bahn vrea să cumpere trenuri din China

Cu un sprijin politic masiv, constructorii de căi ferate din China vin să cucerească piața mondială. Deutsche Bahn este deja impresionată de calitatea trenurilor construite și vrea deja să înlocuiască produsele germane cu cele chinezești.

Deutsche Bahn vrea ca pe viitor să cumpere trenuri și piese de schimb pentru ele de la producători chinezi. În trei până la cinci ani Asia și în special China pot deveni furnizori cheie pentru achiziția de trenuri și piese de schimb pentru Deutsche Bahn, spune șeful Deutsche Bahn Heike Hanagarth pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung.

În toamnă concernul intenționează să deschidă un birou de achiziții la Beijing. Ținta este colaborarea cu producătorii chinezi de trenuri, CSR și CNR, spune Hanagarth.

Cele două companii chineze de stat fuzionează în prezent din ordinul guvernului de la Beijing, iar rolul lor este de a câștiga cât mai rapid contracte profitabile chiar și în țările industrializate din Occident. Această capacitate continuă să acopere jumătate din piața mondială de trenuri pe viitor, estimează Deutsche Bahn.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bahn-will-Zuege-in-China-kaufen-article15168176.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2