Deutsche Bahn vrea să formeze refugiați

60526791

Deutsche Bahn vrea să formeze refugiați

În discuțiile aprinse privind refugiații din Germania, Deutsche Bahn AG ia o poziție fermă. Compania, prin directorul de personal, Ulrich Weber, a declarat pentru Tagesspiegel că toată economia ca întreg are rolul de ase implica mai mult în această problemă. Acesta a mai adăugat că toată lumea ar trebui să facă același lucru, nu doar pentru că poartă o responsabilitate socială, dar și din propria inițiativă și din propriul interes economic.

Căile ferate germane plănuiesc în colaborare cu Agenția Federală pentru Muncă să dezvolte două proiecte regionale de formare pentru refugiați adulți și tineri, spune Weber. Ca și obiective, el a numit dezvoltarea nivelului cultural al acestora, calificare și integrare.

Ministrul federal de interne, Thomas de Maizière, a ridicat drastic prognoza numărului de persoane refugiate în Germania până la sfârșitul anului de la 450.000 la 800.000. În dezbaterile curente, renasc noi întrebări privind condițiile legale în care refugiații pot lucra pe teritoriul Germaniei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-will-gezielt-Fluechtlinge-ausbilden-article15766311.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =