Deutsche Bank dezvaluie un plan de restructurare radicală

_86193496_hi028373973

Deutsche Bank a anuntat o restructurare radicală, ca parte a unui plan pentru a restabili reputația și profitabilitatea. Banca de investitii este împărțită între mai mulţi bancherii seniori. Președintele, Paul Achleitner, a descris acţiunea ca o “reorganizare fundamentală”, care cere decizii dure.

Noul director, John Cryan se află sub presiunea de a reforma Deutsche după o serie de scandaluri. La inceputul acestui an banca a fost amendată cu 2,5 miliarde de dolari pentru rolul în afacerea Libor. Ca parte a intenției de a simplifica structura de management, vanzarea diviziei de investitii a băncii si activitățile de tranzacționare vor face parte dintr-o noua divizie numita piețele globale.

Aceasta nouă divizie va fi condusă de Jeff Urwin, un britanic pe care Deutsche l-a vizat la inceputul acestui an de la JP Morgan. Operațiunile bancare corporative și de tranzacție vor face parte din divizia intreprinderilor şi investiţiilor bancare. Aceasta va fi condusă de Garth Richie, directorul activităţii de capital al Deutsch.

http://www.bbc.com/news/business-34567868

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =