DEUTSCHE BANK K.O.

  • 6183874_0d5dd72bb1_oO nouă înfrângere pentru Deutsche Bank

În disputa cu moștenitorii magnatului media Leo Kirch (AXELSPRINGER), banca germană trebuie să accepte o nouă înfrângere. Justiția a acordat avocaților lui Kirch posibilitatea de a studia dosarele de anchetă. Acest lucru este binevenit pentru moștenitorii lui Kirch.

 

Birourile firmei de avocatură Bub, Gauweiler și Partenerii, de la Muenchen, au avut vineri seara luminile aprinse până târziu. Avocații au studiat deschis documente cu un conținut interesant: e-mailuri, notițe, înregistrări și alte documente de la Deutsche Bank, pe care Wolf-Rüdiger Bub, Peter Gauweiler și colegii lor le urmăresc de 10 ani de zile. Acest lucru a fost cerut în 2011 de către răposatul magnat media Leo Kirch, apoi în 2012, iar acum de către moștenitorii lui Kirch. Aceștia pretind că banca ar fi trădat în mod rușinos membri ai familiei Kirch, clienți ai serviciilor de creditare ale băncii. Banca respinge aceste acuzații.

 

Vineri, firma Kirch a primit o grămadă de acte din partea procuraturii de la Muenchen. Ancheta este îndreptată împotriva lui Jürgen Fitschen, unul dintre cei doi directori executivi ai Deutsche Bank împreună cu alți doi predecesori și alți doi foști manageri, toți fiind suspectați de tentativă de fraudă. Dar instituția financiară se luptă și a înaintat, de altfel, o contestație la tribunalul local din Muenchen. Dar procurorul a respins acum cererea de recurs și a făcut posibil accesul la dosar.

 

S-a permis într-un final accesul moștenitorilor Kirch la documentele bancare și alte documente confiscate în timpul a două căutări efectuate, precum și procesele-verbale a 112 mărturii. Biroul de avocatură Bub, Gauweiler și Partenerii nu au dorit să comenteze pe marginea cazului. Astfel că moștenitorii se vor folosi de aceste documente pentru a contrui un caz solid împotriva băncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =