Deutsche Bank își frustrează angajații

60750273

Pierderi, litigii, reduceri masive de locuri de muncă – personalul Deutsche Bank are câte ceva de suportat. Iar directorul executiv John Cryan vorbește nu despre nici o posibilitate de a îmbunătăți lucrurile, din contră.

Criza de la Deutsche Bank afectează și angajații celei mai mari instituții financiare germane până este nevoie să se tragă un semnal de alarmă. Un sondaj efectuat printre angajați arată o imagine sumbră a angajaților despre instituție, constată însăși directorul executiv John Cryan și directorul de personal Karl von Rohr într-un mesaj. În comparație cu anul precedent tot mai puțini se simt legați de brandul Deutsche Bank și aproximativ jumătate dintre angajați se declară mândri de a lucra pentru instituție. Aceasta este o constatare deloc satisfăcătoare.

Banca a dat afară în luna mai a acestui an 20% din toți cei 75.000 de angajați din toate ramurile de activitate de la nivel mondial, fără filiala Postbank. Ceva mai mult de jumătate din acest eșantion a dat feedback. Este deja cunoscut faptul că restructurarea și reducerile de locuri de muncă asociate cu aceasta creează multă neliniște și nesiguranță.

Închiderea a 188 de filiale și puncte de prezență de la nivelul Germaniei este deja decisă, fix 3000 de locuri de muncă cu normă întreagă vor fi eliminate din Germania. Încă se negociază despre eliminarea altor 1000 de locuri de muncă în alte părți. La nivel mondial până în anul 2018 trebuiesc eliminate 9000 de locuri de muncă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bank-frustriert-Mitarbeiter-article18100501.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 50