Deutsche Bank renunță la și mai multe locuri de muncă

Pagubele de la Deutsche Bank sunt mai mari decât s-a crezut inițial. Tot mai mulți angajați își vor pierde locurile de muncă Directorul executiv John Cryan se uită cu optimism către viitor, spunând că piața oferă perspective bune pentru instituția financiară.

Noua aliniere a Deutsche Bank face victime printre angajați și acționari. În Germania vor fi reduse și alte locuri de muncă, spune directorul executiv John Cryan pentru televiziunea economică Bloomberg TV. Nu a dorit să ofere însă cifre exacte.

În primul rând negocierile se vor desfășura în relație cu toate părțile implicate. El a explicat că lucrurile se vor face pe cale germană și se dorește ajungerea la un acord. Deutsche Bank a anunțat la sfârșitul săptămânii că subsidiara Postbank nu va fi vândută, contrar planurilor anterioare, ci va fi integrată în afacerile cu clienți privați și corporate. Un management și o tehnologie comună va reduce costurile.

Acestea sunt însoțite de schimbări în conducere: CFO-ul Marcus Schenck și directorul responsabil de afaceri cu clienți privați și corporate vor fi promovați ca și directori executivi adjuncți. Ambii ar trebui să ușureze munca lui Cryan. Pentru că agenda sa de întâlniri este plină până la refuz. Există foarte mult de lucru.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bank-baut-mehr-Stellen-ab-article19731373.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =