Deutsche Bank se poziționează pe super bogați

Deutsche-Bank-2

Deutsche Bank se poziționează pe super bogați

Chiar dacă alte domenii de activitate slăbesc, un segment asigură la Deutsche Bank de ani de zile bucurie: afacerile cu oameni bogați. Activele administrate de bancă sunt în creștere în mod semnificativ mai rapid decât piața globală.

Deutsche Bank vede mari oportunități în afacerile cu clienți foarte bogați, care continuă să crească în această țară. Activele administrate de bancă au crescut din 2009 anual cu 12 procente și până în prezent mai puternic decât media pe piața locală și anume trei sau patru procente, spune noul șef al diviziei Joachim Hager pentru ziarul ecoomic Euro am Sonntag.

Această dinamică de creștere se va accelera și mai mult. Intrările nete au fost considerabile. În asset management, divizia Deutsche Bank pentru Managementul investițiilor, deține peste 20.000 de clienți. Instituția financiară administrează conform ziarului prin intermediul propriei Wealth Management, a filialei concernului de la Koln, Sal. Oppenheim și Deutsche Oppenheim Family Office în Germania în total 117,6 miliarde de euro și fiind astfel lider de piață în fața Commerzbank.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bank-setzt-auf-Superreiche-article14250251.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8