Deutsche Post construiește a doua fabrică de Streetscootere

În afacerile cu vehicule electrice pentru livrări, cei mai mari producători de automobile au parte de concurență chiar și din partea Poștei Germane. Specialiștii în logistică nu mai vor să producă Streetscootere doar pentru necesarul propriu. Într-o a doua fabrică se vor produce unități destinate a fi vândute către terți.

Deutsche Post vrea să dubleze în acest an capacitatea de producție pentru vehiculele sale electrice StreetScooter. Se va ridica în landul Nordrhein-Westfalen o a doua fabrică pentru StreetScooter, care va începe producția din acest an, spune directorul responsabil pentru afacerile cu colete, Jürgen Gerdes, pentru Rheinischen Post. El este responsabil de asemenea pentru start-up-ul care dezvoltă vehicule electrice pentru livrări și aparține de Deutsche Post din anul 2014. Vor fi create câteva sute de joburi noi. De multă vreme circa 200 de oameni lucrează în dezvoltarea și producerea acestui vehicul.

Are foarte mult sens ca tehnicienii și forțele de conducere ale fabricii-mamă din Aachen să aibe o distanță cât mai mică între ei, spune Gerdes cu privire la construcția celei de-a doua fabrici. Deutsche Post a anunțat deja că intenționează să vândă aceste vehicule și către terți. Contractele sunt gata să fie semnate, mai adaugă un purtător de cuvânt. Vânzările încep practic de acum. Concernul are deja 2500 de vehicule în uz în Germania și alte 100 în Olanda. În cele două frabici capacitatea de producție anuală este planificată să se ridice la până la 20.000 de unități anual. În acest an Poșta Germană va construi jumătate dintre acestea. Iar circa 5000 de vehicule vor fi vândute către terți.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Post-baut-zweites-Streetscooter-Werk-article19789118.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =