Deutsche Post vrea să creeze mii de locuri de muncă ieftine

RTX15ABN

Deutsche Post vrea să creeze mii de locuri de muncă ieftine

Deutsche Post vrea să creeze 10.000 de noi locuri de muncă, dar cu condiții mult mai reduse față de joburile oferite până în prezent. Noii muncitori vor fi angajați în cele 49 de noi locații ridicate, dar aceștia vor fi angajați nu la condițiile obișnuite poștei germane ci la condiții demne de domeniul logistic.

Deutsche Post vrea să creeze mii de joburi în contextul creșterii puternice a afacerilor cu colete. Cu toate acestea, noii angajați ar trebui să primească salarii mai mici decât personalul permanent.

Aceștia se aștepată ca în afacerile cu colete să creeze 10.000 de noi locuri de muncă până în 2020 și probabil 20.000 în total până în anl 2025, spune membrul conducerii, Jurgen Gerdes, responsabil pentru afacerile de corespondență și cu colete. El vrea să modifice structura forței de muncă, dar cu structuri tarifare diferite.

Astfel, acordurile nu se potrivesc pentru compania poștei germane. Mai degrabă salariile acestora vor fi stabilite utilizând tarifele din industria logistică. Acestea sunt sub cele practicate în mod regulat de grupul de la Bonn, iar acesta se plânge în mod repetat că, costurile de personal sunt de două ori mai mari decât în cazul concurenților.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Post-will-Tausende-Billig-Jobs-schaffen-article14371761.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 35