Dezasamblarea iPhone X dezvăluie un detaliu neașteptat

iPhone X a ajuns la băieții de la iFixit, iar echipa a început să desfacă smartphone-ul pentru a-i scoate la iveală componentele și, mai important, cele două baterii.

Cei de la Motherboard s-au alăturat echipei iFixit, din Australia, pentru a vedea ce se întâmplă în interiorul telefonului lansat de Apple acum câteva ore.

În primă fază, telefonul a fost supus unui ”tratament” cu raze X, pentru ca echipa să-și dea seama ce se întâmplă la interior, înainte de a trece la treabă. În principiu, telefonul părea că are o baterie imensă, iar celelalte componente s-au micșorat considerabil, astfel că lucrurile arată destul de diferit față de modelele anterioare.

Odată desfăcut telefonul, se vede de fapt că iPhone X nu vine cu o singură baterie, ci cu două, așezate în formă de L.

CEO-ul iFixit, Kyle Wiens, a declarat pentru Motherboard că apare o întrebare importantă, legată de modul în care Apple a reușit să înghesuie o mulțime de tehnologii în interiorul telefonului, dar să și sporească autonomia acestuia cu două baterii. Tot el dă și răspunsul, care se rezumă la miliarde de dolari investiți de echipa de cercetare și dezvoltare.

Cele două baterii ale smartphone-ului au o capacitate totală de 2.716 mAh, capacitatea fiind cea mai mare a unui iPhone X de până acum.

Telefonul a ajuns astăzi în magazine, însă stocurile sunt destul de reduse și deja apar întârzieri la livrări, astfel că mulți dintre cei interesați de noul iPhone X vor mai avea câteva săptămâni de așteptat până să își primească telefonul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 56 =