Dezbatere pe preţul biletelor de intrare la Aquapark-ul Nimphaea

nymphaea-oradea-aquapark

Administraţia Domeniului Public anunţă dezbaterea publică a regulamentului de funcţionare şi a tarifelor în cazul Aquapark-ului. Toate documentele de informare au fost depuse online, iar observaţiile se pot trimite către adresa  secretariat@adporadea.ro .

Preţurile prevăzute pănă acum în cazul bazinelor diferă de la un interval de timp la altul. De exemplu un bilet de intrare pe un interval de 2 ore pentru adulţi,  ar costa 25 de lei, iar de la ora 10:00 la ora 22:00, ar costa 50 lei. Abonamentele pentru copii sub 3 ani sunt gratuite.

Printre preţurile de intrare în Aquapark, gasim şi regulamentul cu prevederi care ţin mai mult de bunul simţ al clienţilor. Înainte de a intra in zona bazinelor şi a toboganelor, clienţii sunt obligaţi să folosească duşurile din vestiare.

Persoanele care stau la soare trebuie să facă duş înainte de fiecare intrare în apă, în scopul de a clăti transpiralia şi loţiunile de protecţie solară”, cere regulamentul. Acesta interzice fotografierea „în vestiare, băi, toalete sau orice cameră de schimbare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 23