Dezvoltă aceste 5 abilități pentru a deveni un lider remarcabil

5keymissions

Dezvoltă aceste 5 abilități pentru a deveni un lider remarcabil

Cererea pentru competențe excepționale de conducere este vitală pentru deblocarea creșterii în afaceri. Cercetarile recente și rapoartele confirmă că dezvoltarea conducerii ar trebui considerată o prioritate în 2015, scrie The Huffington Post.

Potrivit unui sondaj Deloitte, deficitul de lucrători calificați a fost perceput ca fiind unul dintre obstacolele în calea creșterii pentru mai mult de 35 la suta din cei 300 de directori de companii private chestionați.

Cincizeci si doua procente dintre directorii intervievati au considerat că rapoartele lor directe nu posedă abilitățile de a ocupa roluri mai mari de conducere, iar 4 la suta au raportat ca lipsa de ambiție personală și motivația sunt problemele care au afectat un potenţial viitor de success al angajaţilor lor.

Conform studiului, iată care sunt cele cinci abilităţi pe care trebuie să le dezvolţi pentru a ajunge un lider exceptional: aceea de a fi un bun ascultător, de a dispune curaj moral, de a pune întrebări, de a oferi sprijin si de a renunţa la control.

http://www.huffingtonpost.com/susan-steinbrecher/develop-these-5-skills-to_b_7183816.html?ir=Business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 30