Dezvoltatorul de la “Dark Souls” va lansa o poveste de aventură pentru PSVR

Déraciné este o viitoare poveste de aventură de la dezvoltatorul Dark Souls și Bloodborne, pe nume FromSoftware și Sony Japan Studio, care va sosi exclusiv pe PSVR în luna noiembrie.

Dezvăluit la târgul de jocuri pre-Tokyo numit “PS Lineup Tour”, Déraciné este programat să sosească pe 6 noiembrie în America de Nord și Europa, iar în Japonia pe 8 noiembrie 2018. Jocul este despre o fetiță mică ce se află într-un internat izolat care invocă o zână invizibilă. Jocul însărcinează jucătorul, adică spiritul magic, cu ajutorarea fetiței în rezolvarea de puzzle-uri răspândite peste tot în școală.

Este puțin și un joc de aventură care manipulează timpul, pentru că permite jucătorului să își exerseze abilitatea de a îngheța timpul și o face să cauzeze tot felul de năzbâtii, cum ar fi o farsă care să provoace concedierea bucătarului școlii.

Oferind un fir narativ profund, producătorul Massaki Yamagiwa spune că jucătorul va ajunge să descopere că informația despre care s-a crezut inițial că este simplă va căpăta un înțeles suprem. Miezul experienței se regăsește în micile epifanii, momentele când totul se conectează și jucătorul învață ceva nou.

https://www.roadtovr.com/dark-souls-developer-launch-psvr-story-adventure-deracine-november/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 41