Diageo înființează o fabrică în Bali pentru bautura fără alcool Guinness Zero

diageo-setup-plant-bali-produce-its-alcohol-free-drink-guinness-zero

Diageo a planificat deschiderea unei fabrici in Bali in cateva luni pentru a produce bautura fără alcool Guinness Zero. Acest lucru este în conformitate cu noua strategie a companiei in Indonezia, cea mai mare țară musulmană majoritară din lume, unde consumul de alcool este un păcat.

Măsura urmeaza Regulamentul introdus de guvernul indonezian în acest an şi în care interzice vânzarea de băuturi alcoolice în mini-piețe și magazine mici. Câteva luni mai târziu, Diageo a introdus Guinness Zero în țară. A cheltuit aproximativ 1 milion de dolari( 910,844m milioane de euro), la lansare, în conformitate cu Financial Times.

Costul ridicat de producție pentru Guinness Zero este obstacolul cel mai direct pentru Diageo, doarece băutura fără alcool se vinde la jumătate din prețul unui Guinness normal.

Noua fabrica are drept scop să reducă acest cost. Până când noua fabrica va deveni operațională, aceasta va continua să importe Guinness Zero din Irlanda, ceea ce face ca băutura mai scumpă din cauza costurilor de transport uriașe și o taxă de 10%.

http://www.ibtimes.co.uk/diageo-set-plant-bali-produce-its-alcohol-free-drink-guinness-zero-1535102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 92