Dieta militară de 3 zile spune că putem slăbi 5 kilograme într-o săptămână – Partea I

Majoritatea celor care țin o dietă au un singur obiectiv: să slăbească cât mai mult din greutate, într-un timp cât mai scurt posibil. Deci nu este de mirare de ce “Dieta Militară” este atât de populară.

Potrivit paginii web TheMilitaryDiet.com, dieta militară este un plan de pierdere în greutate care ar putea ajuta la pierderea a până la cinci kilograme într-o singură săptămână. Dacă această promisiune nu este suficient de atrăgătoare, pagina web susține că acest lucru poate fi obținut fără exerciții fizice, iar înghețata este inclusă în dietă ca și gustare nocturnă.

Deci de unde a apărut această dietă misterioasă? Este are pe atât de eficientă pe cât de interesantă? Potrivit paginii web, dieta militară presupune consumul unor anumite alimente specifice pentru micul dejun, prânz și cină, pe parcursul a trei zile. Planul alimentar este extrem de restrictiv în privința caloriilor: în prima zi, spre exemplu, se poate consuma circa 1078 de calorii (în comparație, un bărbat activ necesită în medie 2400-2600 de calorii zilnic).

După perioada inițială de trei zile, se poate consuma orice dorește pacientul pentru următoarele patru zile, cât timp nu se consumă peste 1500 de calorii pe zi. Dacă faceți acest lucru timp de o lună, puteți slăbi până la 14 kilograme, se menționează pe site.

Dieta militară presupune consumul unei cești de cafea neagră la micul dejun, la care se adaugă jumătate de grapefruit și o felie de pâine prăjită uscată. La prânz urmează jumătate de conservă de ton, o felie de pâine prăjită uscată, plus cafea neagră. Cina este compusă din 90 de grame din orice fel de carne, o cană de fasole verde, jumătate de banană, un măr mic și o cană de înghețată.

https://www.menshealth.com/weight-loss/a22119045/3-day-military-diet-plan/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 11