DIGI ONLINE

digi-online-ios-1DIGI ONLINE

Cel mai mare operator de cablu din România, RCS & RDS, lansează propria platformă online de divertisment, pe care va transmite mai multe posturi TV disponibile în reţeaua proprie in mod gratuit.

Pentru început, accesarea serviciului se va face prin aplicaţiile de smartphone şi tabetă disponibile pentru Android şi iOS. RCS & RDS plănuieşte ca, în viitorul apropiat, să lanseze www.digi-online.ro, site care va facilita accesul la noua platformă din browser-ul web. ( UPDATE: www.digi-online.ro a fost lansat, logarea se face cu aceleaşi date ca şi pentru aplicaţiile de mobile).

„Cu noua platforma, abonatii Digi au acces la divertisment si informatie, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar”.

Printre posturile ce vor fi disponibile pe Digi Online se numără canalele proprii Digi24, Digisport 1, 2 şi 3 dar şi o serie de posturi de muzică, ştiri şi documentare. Este de aşteptat ca numărul acestora să crească în timp, dar nu vă aşteptaţi să vedeţi Antena 3. Pe lângă transmisia live a posturilor în cauză, va fi disponibilă şi arhiva de emisiuni a posturilor proprii.

Aplicaţiile sunt gratuite pentru abonaţii RCS & RDS care au contract de televiziune şi internet fix. Contul pentru accesarea Digi Online poate fi creat din Digicare şi necesită confirmarea adresei de mail (va fi aceeaşi cu cea a contului de Digicare).

În ceea ce priveşte aplicaţiile Digi Online de smartphone şi tabletă, am testat ambele versiuni, de Android şi iOS şi ne putem declara mulţumiţi cu ceea ce oferă acestea la o primă versiune.

Mai este de lucru la interfaţă, dar accesul la transmiunile live şi emisiunile înregistrate se face uşor şi rapid. Poţi alege şi schimba în timpul redării calitatea stream-ului. De asemenea, poţi viziona trasmisiunile în full screen. În plus, sunt disponibile un ghid TV şi o secţiune de ştiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =