DIGITALIZAREA COMPANIILOR NU E UN LUX ,CI O NECESITATAE

eine-bessere-digitale-infrastruktur-muss-her

Șefii germani pe noul teritoriu
Privind compentențele digitale în consiliile de supraveghere germane, acestea nu sunt reprezentate tocmai bine. Iar acum chiar și headhunterii pun accent pe acest lucru.

Fiecare industrie experimentează una din formele tranziției energetice digitale. Și cine nu trece pe digital, este cel mai probabil ignorat. Așa spune Karl-Heinz Streibich, Ceo al companiei germane digitale, Software AG. Digitalizarea nu reprezintă un proiect tehnologic ci o schimbare revoluționară în societatea noastră, care acoperă toate domeniile din viața oamenilor. Declarația aparținând lui Streibich a avut loc în cadrul unei recente seri de informare pentru consiliile de supraveghere la care a fost invitat de recrutorii Russell Reynolds la Frankfurt. Thomas Becker, Managing Director la Russell Reynolds și colegii săi conduc la preocuparea pe care Consilile de Supraveghere de azi nu sunt suficient de alerte pentru a însoți schimbarea profundă din afacerile lor.

Chiar și Achim Berg, de multă vreme în poziții de conducere la Deutsche Telekom sau Microsoft și în prezent CEO al filialei Bertelsmann, vede deficite. Nu în ultimul rând, trebuie să fie comunicate de angajați în moduri noi, în ambele direcții. În primul rând pentru a putea obține idei noi, pe de altă parte, pentru a explica mai bine procesele inevitabile de schimbare din cadrul companiei. Streibich și Berg recunosc în același timp oportunitățile.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/netzwirtschaft/digitale-welt-deutschlands-chefs-entdecken-das-neuland-12993776.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 81 =