Din 15 iulie transportatorii isi pot recupera o parte a accizei platite

164242_articol

 

Formularele necesare pentru restituirea accizei suplimentare, vor fi publicate online de către Autoritatea Rutiră Română

Autoritatea Rutieră Română (ARR) a anunţat că săptămâna viitoare va publica online formularele necesare depunerii solicitărilor de înscriere în Registrul vehiculelor a transportatorilor care întrunesc condiţiile necesare pentru restituirea unei părţi din acciza la carburanţi.

Solicitările şi documentele necesare vor fi depuse sau transmise la sediul agenţiei teritoriale ARR, unde transportatorul şi-a obţinut Licenţa.

Hotărârea de Guvern privind condiţiile, procedura şi termenele de restituire a unei părţi din acciza la motorină va intra în vigoare marţi, 15 iulie.

Plata ajutorului de stat va fi efectuată până pe 31 martie 2019.

———————————————————————————————————————————————–regular_smile…………Un camionagiu indian se satura de drumuri si revine la trib,evident ca sef, ca de, era umblat.Cum ajunge acasa, indienii din rezervaţie, izolată desigur, îl întreabă pe noul şef de trib dacă iarnă va fi friguroasă sau blândă. Tânărul şef de trib nu e deloc familiarizat cu tradiţiile străbunilor, aşa că le spune să culeagă vreascuri şi se duce apoi să telefoneze la Serviciul Naţional de Meteorologie.
– Iarna va fi friguroasă?, întreabă el.
– Aşa se pare, i se răspunde.
Şeful de trib le spune oamenilor lui să strângă mai multe vreascuri. După o săptămâna, sună iar:
– Sunteţi siguri că va fi foarte frig?
– Absolut siguri.
Şeful de trib le spune oamenilor să strângă toate lemnele de foc pe care le găsesc.. Peste o săptămâna sună din nou:
– E aşa cum mi-aţi spus?
– Va fi cea mai friguroasă iarnă din istorie.
– De unde ştiţi?
– Pentru că indienii strâng lemne de foc că la balamuc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =