Din cauza refuzului firmelor de curierat, Samsung le oferă clienţilor din SUA cutii antiincendiu pentru returnarea aparatelor Galaxy Note 7

galaxy1

Compania Samsung a anunţat miercuri că toţi clienţii din Statele Unite care au achiziţionat aparate Galaxy Note 7 vor primi cutii rezistente la foc pentru a permite returnarea smartphone-urilor, informează NBC News.

Samsung a precizat că oferă cutii antiincendiu prepaid ca opţiune pentru clienţii din Statele Unite care au achiziţionat telefoanele de pe site-ul Samsung.com.

Compania Samsung trebuie să retragă de pe piaţă 1,5 milioane de dispozitive Galaxy Note 7, atât cele originale, cât şi cele înlocuite după o serie de mici incendii. Majoritatea smartphone-urilor au fost vândute în Statele Unite şi Coreea de Sud.

Postul tv NBC News a relatat că un deţinător de Samsung Galaxy Note 7 a primit un kit special care include o cutie rezistentă la incendii şi explozii. “Tocmai am primit acest kit ciudat de returnare pentru Galaxy Note 7”, afirmă clientul într-o înregistrare video.

Măsura a fost luată întrucât numeroase firme de curierat au refuzat transportul de returnare a smartphone-ului din cauza riscului de incendiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 46