DIN NOU PIATA UNIRII

piata-uniriiPIATA UNIRII DIN NOU

Azi, miercuri, 16.04.2014, Comisia de Monitorizare a Achiziţiilor Publice din cadrul Consiliului Local va stabili criteriile de calificare pentru proiectul „Reabilitare, modernizare şi refacere scuaruri în Piaţa Unirii” cu scopul scoaterii la licitaţie a investiţiei finanţată prin Programul Operaţional Regional, axa prioritară 1.

,,Aceasta este faza premergătoare demarării procedurii de achiziţie publică a lucrărilor. După aprobarea criteriilor de calificare în cadrul comisiei de monitorizare şi validarea acestora de către ANRMAP, urmează ca invitaţia de participare să fie postată atât pe SEAP cât şi pe site-ul www.oradea.ro, în aşa fel încât să putem demara lucrările în cel mai scurt timp”, spune un comunicat al  primarului Ilie Bolojan.

Investiția, este de circa  23,2 milioane lei, avind drept obiectiv transformarea în zonă pietonală a spațiului delimitat de străzile Primăriei şi Vasile Alecsandri, devierea traficului auto prin faţa Palatului Episcopal Greco-Catolic, lărgirea pietonalului cu circa 10.000 mp şi mutarea staţiilor de tramvai, faţă în faţă, cu vedere directă la Piaţa Unirii, modernizarea sistemului de iluminat, înlocuirea a 39 de bănci, 22 coşuri de gunoi şi 2 rastele de biciclete, remodelarea spaţiilor verzi şi vegetaţiei,

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile……Un tinerel pe Alexandri, se adreseaza unei calugarite:

– Te rog, te rog din suflet: lasa-ma sa ma ascund sub fustele tale. Iti voi explica mai tarziu! Calugarita a fost de acord. Mai tarziu se apropie doi tipi din politia militara:

– Sora, scuzati, nu ati vazut pe aici din intamplare un soldat? Calugarita a raspuns ca el a plecat in alta directie. Dupa ce politistii au plecat soldatul iese de sub fusta si spune:

– Chiar nu stiu cum sa va multumesc … Stiti … Nu vreau sa merg in Afganistan… Calugarita a raspuns ca il intelege perfect. Soldatul:

– Nu vreau sa par nepoliticos … Dar aveti o pereche de picioare minunate! Calugarita:

– Daca ai fi privit un pic mai sus, ai fi vazut si o pereche de testicule. Nici eu nu vreau sa merg in Afganistan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 68 =