Din toamnă vom avea in Oradea o Școală Internațională cu predare în limba engleză

Primăria Oradea prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea și Asociația Parteneriat pentru Educație, în colaborare cu Fundația Lumina Instituții de Învățământ din București, va dezvolta din această toamnă o Școală Internațională în Oradea cu predare în limba engleză, după programa britanică națională de învățământ și programa Cambridge pentru Matematică, Engleză și Științe, se arata intr-un comunicat al Primariei.

Sediul Școlii Internaționale va fi în campusul economic “Partenie Cosma”, în clădirea din curtea interioară.
Pentru început, școala internațională va avea clase de grădiniță și învățământ primar, urmând ca în anii următori să se înființeze și clase de gimnaziu. Predarea va fi în limba engleză, cu profesori vorbitori nativi de limba engleză asistați de profesori români.

Partenerii din București de la Lumina Instituții de Învățământ au o experiență de peste 20 de ani în sistemul de învățământ. Complexul educațional este format din:

– Două licee – Liceele Teoretice Internaționale de Informatică București și Constanța cu învățământ liceal și gimnazial;
– O școală internațională cu predare în limba engleză, partenerul și modelul educațional al Școlii Internaționale Oradea – International School of Bucharest – cu învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal care oferă educație de excelență de peste 20 de ani unui număr de peste 750 de elevi din 40 de țări.
– Cinci scoli internaționale Spectrum în orașele București, Constanța, lași, Cluj și Ploiești, cu învățământ preșcolar, primar și gimnazial;

În perioada următoare se va anunța calendarul de înscriere la Școala Internațională din Oradea, precum și costurile pentru fiecare an de școlarizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 50