PE SCURT..-:)

dubaifireworks05DIN VACANTA,PE SCURT

 

RATING OK PENTRU ORADEA

                         Fitch Ratings a confirmat ratingurile primariei Oradea pentru datoriile pe termen lung in valuta si moneda locala la nivelul BBB-, cu perspectiva stabila, datorita performantelor bugetare solide, in curs de imbunatatire.Calificativele pentru datoriile pe termen scurt au fost mentinute la nivelul F3.”Ratingurile reflecta performantele bugetare solide, in curs de imbunatatire”, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.In cazul Primariei Oradea, ratingurile reflecta performantele bugetare solide si stabile, progresul economic, mediul politic stabil, dar si flexibilitatea bugetara limitata si cresterea datoriilor directe.Ratingul are perspective de imbunatatire in 2014.

 

ANGAJARI POTENTIALE  IN BIHOR

Conform ultimei oferte de locuri de muncă de la AJOFM Bihor, dintre cele 266 de locuri de muncă, 39 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.Inginerii cu profilul mecanic, construcţii civile, maşini unelte, metalurgie neferoasă, producţie sau proiectanţi, calitate sau mentenanţă sunt cautati cu prioritate. De asemenea  şi economiştii, medicii sau agenţii de vânzări ori managerii în asigurări.Iar cei care au terminat un liceu sau o şcoală profesională au o oferta de 176 de posturi existind posturi pentru asistent manager, asistenţi medicali, brutari, cameriste, casieri, confecţioneri îmbrăcăminte şi încălţăminte, consultanţi în asigurări, electricieni, frezori, gestionari, infirmiere, îngrijitoare, lăcătuşi mecanici, lucrători comerciali, maşinişti, operatori CNC, operatori mase plastice, operatori roboţi industriali, reprezentanţi comerciali, sculeri matriţeri, strungari, sudori, tâmplari, tapiţeri, vopsitori industriali.

 

 

REVELION ORADEAN SUBTIREL

Nu am sa inteleg niciodata de ce anumite lucruri care se fac pentru a fi vazute, de ce se mai fac atunci cand nu pot fi vazute. Cam asta fost cu artificiile din noaptea de revelion de la Oradea-a fost o ceata de-o s-o tai cu cutitul, nu alta. Cu toate acestea, organizatorii au zis ca daca tot e vorba de ban public hai sa aruncam cu banii in ceata, si uite asa oradenii pregatiti cu aparate foto au reusit ca in noaptea dintre ani sa fotografieze doar  “zgomotul”-curat/murdar-:).Cele din DUBAI (vezi imaginea principala),insa, au depasit toate asteptarile.

——————————————————————————————————————————————————————————–Smile01-1dg3fzc

 

Doi tipi se intalnesc intr-un bar dupa Revelion:

– Salut! De unde esti?
– Din Bucuresti.
– Ce tare! Si eu sunt din Bucuresti. In ce an te-ai nascut?
– In ’52.
– Woooow!!! Incredibil si eu tot in ’52 m-am nascut. In ce luna?
– In februarie!
– Nu pot sa cred… Ce tare! Si eu tot in februarie. In ce zi?
– 14.
– Woooooow, ce tare! Nu pot sa cred. Si eu tot pe 14.
La un moment dat intra un tip in bar si il intreaba pe barman ce se mai e nou prin local.
Barmanul:
– Nimic, iar s-au imbatat gemenii si nu se recunosc !

——————————————————————————————————————————————————————————–

Oricum,ca bonus si apropo de artificii de revelion, se pare ca cel mai frumos foc de artificii a fost la Cernavoda…vedeti zambetul de mai jos.

Smile01-1dg3fzcexplozie_reactor_cernavoda

În goana după un foc de artificii senzaţional, primăria Cernavodă a decis să ofere populaţiei un spectacul cu adevărat de neuitat, aruncând în aer Reactorul 2 al centralei nucleare de lângă oraş.

“Anul acesta numărătoarea inversă a avut o semnificaţie cu totul aparte pentru locuitorii oraşului nostru, aceştia urmărind probabil cel mai mare foc de artificii atomice de după Hiroshima”, declară primarul din Cernavodă.Locuitorii spun însă că luminile au fost cam strălucitoare, iar aparatele foto li s-au defectat instantaneu.

“Am înţeles că de la pulsul electromagnetic. În rest ne simţim bine, avem greţuri şi vărsături, dar probabil mai mult de la alcool, nu de la radiaţii. Ni se mai ia pielea pe ici-pe colo, dar nu cine ştie ce. O fi vreo ciupercă”, spune Robert Acrişor, din Cernavodă.

Acesta i-a asigurat pe experţii Agenţiei Internaţionale pentru Energie Nucleară că reziduurile radioactive vor fi adunate de locuitorii care se ocupă cu reciclarea, mai ales că uraniul se vinde foarte bine în portul Constanţa, mulţi marinari din Orientul Mijlociu fiind plătind bine pentru orice cantitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 2