Director Audi trebuie să își ia pălăria

64190762

Afacerile ilegale din cadrul concernului Volkswagen privind emisiile mașinilor diesel conduce la consecințe personale suplimentare. Directorul de dezvoltare de la Audi, Stefan Knirsch, este pus pe liber. El este acuzat, printre altele, de acordarea unei declarații false privind evenimentele petrecute.

Scandalul emisiilor de gaze conduce, potrivit unui raport din presă, la consecințe persoanle suplimentare pentru concernul VW. Directorul de dezvoltare de la Audi, Stefan Knirsch, va fi eliberat treptat în săptămâna următoare de îndatoririle sale și apoi concediat, raportează Bild am Sonntag.

Managerul a trebuit să elibereze deja biroul său. La această decizie au contribuit anchetele cerute de Volkswagen procurorului Jones Day, a căror rezultat îl pun în mare dificultate pe Knirsch.

Se arată că el ar fi știut de multă vreme de faptul că se utilizează software de manipulare a testelor la motorul diesel de trei litri folosit pe automobile Audi și astfel ar fi dat o declarație falsă la izbucnirea scandalului. Datorită aceluiași scandal, predecesorul său Ulrich Hackenberg și alți doi directori de dezvoltare au fost deja concediați.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Audi-Vorstand-muss-Hut-nehmen-article18667006.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 65