Directorul Intel Labs despre răspândirea realității augmentate

Pentru că realitatea augmentată este încă un concept nou pentru mulți oameni, există un număr de așa-ziși experți care își dau cu părerea online, repetând adesea informații de bază pe care oricine care are 15 minute la dispoziție le poate găsi pe internet. De aceea este important să scoatem în evidență atunci când cineva oferă ceea ce ar putea fi considerat o scurtătură spre dezvoltarea cunoștințelor AR.

Astăzi onoarea merge către ionierul AR Ronald Azuma, care a oferit un discurs de aproape două ore pe data de 31 ianuarie la 30th annual International Symposium on Electronic Imaging, ținut în nordul Californiei. În plus față de munca de pionierat în domeniul realității augmentate, în urmă cu două decenii a dezvoltat unul dintre primele ecrane de bază pentru căști AR, în prezent fiind liderul unei echipe de ingineri la Intel Labs.


Dar în loc să se folosească de poziția sa actuală obținută cu greu pentru a impresiona audiența cu un jargon din interiorul companiei și concepte pentru mințile experților, el a făcut ceva ce puțini oameni încearcă să facă în domeniul AR: a dat răspunsuri concrete și direcții pentru viitorul AR. În mod specific, Azum și-a concentrat atenția pe provocările care reiese din tentativa de a face AR o platformă computațională de nivel mainstream în parteneriat cu smartphone-urile de azi.

Cu toate acestea, înainte ca Azuma să dea din casă toate răspunsurile pentru viitorul AR, el a purtat audiența într-o călătorie prin istoria acestui domeniu și detalii despre cum s-a desfășurat în ultimele două decenii. Aceasta este o parte destul de comună în multe discursuri pentru AR din ultima vreme, dar este urmată adesea de o mulțime de speculații pe marginea subiectului.

https://augmented.reality.news/news/intel-labs-chief-reveals-secrets-taking-augmented-reality-mainstream-0183297/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =