Directorul OTL Csuzi Istvan pleaca de la OTL, să conducă transportul public din Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite


Csuzi Istvan directorul OTL de 8 ani, a anuntat vineri, 31 martie, intr-o conferinta de presa ca de la 1 mai 2017 va părăsi OTL, urmând să ocupe funcţia de director al companiei de transport local din Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite.
“În acești 8 ani am reușit să demonstrez că se poate și altfel, pentru că astăzi să avem exigențe de vest. În acest moment, toate acestea se reflectă în transportul public orădean, care este la un nivel înalt. Dar vine un moment când trebuie să tragi o linie și să te întrebi ce faci mai departe. Sunt bucuros că voi lăsa ceva în urma mea aici la Oradea. Vă anunț că de la 1 mai sunt director general la Abu Dhabi din Emiratele Unite”, a spus Czuzi Istvan, care i-a mulțumit primarului Ilie Bolojan pentru sprijinul acordat în acești 8 ani. “Împreună am demonstrat că se poate conduce nu numai politic, ci și tehnocratic”, a spus directorul OTL.
Primarul Ilie Bolojan i-a multumit lui Csuzi Istvan pentru întreaga colaborare avută de-a lungul celor două mandate și l-a felicitat pentru noua poziție pe care o va ocupa la Abu Dhabi: “În acești 8 ani de zile, am avut dispute permanente, dar toate au fost pentru a face lucrurile să meargă mai bine, pentru a crește calitatea serviciilor noastre și pentru a îmbunătăți infrastructura transportului public orădean. Faptul că ați semnat un contract în Emiratele Unite, într-o zonă de performanță care nu poate fi contestată, arată că profesioniștii din domeniul public din Oradea pot face performanță și la nivel global, iar faptul că ați fost selectat de pe o listă scută de manageri, demonstrează că performanțele dumneavoastră au fost recunoscute și la nivel internațional”, a spus primarul municipiului Oradea.
Dupa plecarea acestuia, timp de 6 luni, interimatul la conducerea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 60 =