Directorul VW își caută propriul succesor

Datorită acuzațiilor care i-au fost aduse pentru că nu a informat acționarii la timp despre scandalul emisiilor, au fost deschise anchete împotriva lui Matthias Müller. Directorul VW respinge aceste acuzații. Între timp el își caută propriul urmaș.

Directorul executiv al concernului VW, Matthias Müller, se pregătește între timp să își găsească propriul urmaș, chiar dacă el este programat să rămână pe post încă trei ani de zile. Volkswagen se pregătește deja pentru perioada de după retragerea sa din postul de director executiv, spune Müller într-un interviu pentru Handelsblatt. El discută deja cu consiliul de supraveghere despre cine ar putea fi succesorul său.

Un astfel de proces de succesiune trebuie pregătit corespunzător și din timp, spune în continuare directorul. Compania nu se află sub presiune pentru a indentifica o persoană potrivită. Müller mai are contract până la mijlocul anului 2020.

Actualul CEO nu a dorit să facă referire la potențiali candidați, cu toate acestea el a limitat cercul în care se fac căutări. Este deja un semnal important pentru companie faptul că succesorul ar putea să vină din interiorul companiei, mai adaugă acesta.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-Chef-sucht-eigenen-Nachfolger-article19849585.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 28