DISCRETIA SOCAR

socar(1)DISCRETIA SOCAR

SOCAR cu doua statii in ORADEA, deschise cu multa discretiesi eleganta, a ajuns la o reţea de 22 de benzinării in Romania şi se pregăteşte să deschidă prima staţie din Capitală.

Grupul azer SOCAR, care a ajuns în România la o reţea de 22 de benzinării, are în prezent 338 de angajaţi în România după ce ultimele 50 de posturi au fost ocupate în urma unei campanii de recrutare în care grupul petrolier a primit peste 750 de CV-uri.Compania a investit anul trecut 13 milioane de euro pentru realizarea a nouă benzinării, se pregăteşte să deschidă prima unitate din Capitală, iar oficialii SOCAR afirmă că îşi propun să deschidă cât mai multe staţii în oraşele mari din România care să completeze reţeaua actuală.

 „Strategia companiei pentru anul în curs este să-şi extindă reţeaua şi să o crească numeric cu cât mai multe puncte de alimentare în marile oraşe din România şi arterele principale de trafic internaţional“, spune Hamza Karimov, directorul general al SOCAR România.
Cele nouă benzinării finalizate anul trecut sunt amplasate în oraşele Târgu-Neamţ, Piatra-Neamţ (2 benzinării), Roman, Buzău, Oradea (2 benzinării), Bacău şi Bucureşti. „Menţio­năm că prima benzinărie SOCAR din Capitală a fost finalizată în decembrie 2013, aceasta urmând să fie inaugurată oficial la începutul acestui an“, a mai precizat Karimov. În total, reţeaua SOCAR numără acum 22 de benzinării.
„Precizăm că anul 2013 a fost momentul în care compania noastră şi-a consolidat reţeaua din zona de nord-est a ţării cu încă cinci staţii de alimentare şi a început extinderea reţelei dincolo de zona Moldovei, strategie pe care o vom continua şi pe parcursul anului 2014“, mai spune Karimov.
———————————————————————————————————————————————————————————
 regular_smile……………SOCAR a intrat in tara noastra cand economia era/este in criza…………….
Nu demult, la o scoala.
– Ia spune, Bula, cu ce seamana economia noastra de piata? Intreaba profesoara.
– Cu un vapor…
– Cum vine asta?
– Pai, doamna profesoara, este ca economia noastra de piata abia se tine pe linia de plutire?
– Este.
– Se clatina din toate partile? Se clatina.
Iti vine sa vomiti? Iti vine.
Poti sa cobori? Nu poti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 43 =