Disney anunță o nouă trilogie Star Wars

Cifrele trimestriale ale companiei Disney nu arată deloc promițător: postul de știri sportive ESPN se află într-o criză, iar afacerea tot mai slabă cu filme artistice trag în jos atât cifra de afaceri, cât și profitul. Pe burse starea de spirit este încă bună, pentru că Disney mai are un as în mânecă.

Gigantul american din domeniul divertismentului, Disney, a prezentat acționarilor cifre trimestriale neașteptat de slabe, după care și-a atras entuziasmul acestora anunțând o nouă trilogie din seria Star Wars. Pentru a continua seria a fost încheiat un contract cu Rian Johnson, care a participat deja la regia filmului “The Last Jedi”, film ce va putea fi urmărit în cinematografe de la mijlocul lunii decembrie. Acest lucru a fost precizat joi de directorul executiv al concernului, Bog Iger, după publicarea rezultatelor trimestriale.

Potrivit unei declarații de presă a subsidiarei Disney pe nume Lucasfilm, firul trilogiei va fi independent de Saga Skywalker și va include caractere complet noi. Nu au fost precizate detalii privind data publicării.

Noutățile privind seria Star Wars au ameliorat frustrarea brokerilor provocată de cifrele trimestriale slabe. În cele trei luni parcurse până la finalul lunii septembrie veniturile au scăzut cu trei procente la 12,8 miliarde de dolari, anunță concernul. Surplusul a scăzut și el cu un procent la un total de 1,7 miliarde de dolari. În timp ce pentru parcurile tematice Disney afacerile au mers foarte bine, subsidiarele de cablu și TV, inclusiv postul de știri sportive ESPN, precum și afacerea cu filme artistice au adus semnificativ mai puțini bani pentru concern. Analiștii se așteptau la rezultate mai bune.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Disney-kuendigt-neue-Star-Wars-Trilogie-an-article20125603.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 6 =