Disney ar putea primi o despăgubire de 50 de milioane de dolari în urma decesului actriței Carrie Fisher

img_0437
Studiourile Disney, care dețin Lucasfilm și franciza Star Wars (Războiul Stelelor), ar putea primi suma de 50 de milioane de dolari în urma prevederilor incluse în polița de asigurare încheiată cu actrița Carrie Fisher, decedată la 27 decembrie, potrivit unui articol publicat sâmbătă în The Telegraph care citează Insurance Insider.
După moartea interpretei celebrului rol al prințesei Leia, gigantul californian al divertismentului Disney ar putea beneficia de una dintre cele mai mari despăgubiri în urma unei polițe de asigurare încheiată împotriva accidentelor personale din istorie.

Polița ar fi fost încheiată prin intermediul companiei londoneze Lloyds pentru a proteja studiourile Walt Disney de eventuale prejudicii în cazul în care Fisher nu și-ar fi putut duce la îndeplinire înțelegerea încheiată pentru contribuția la filmările din franciza Star Wars, respectiv “The Force Awakens” (Trezirea forței), din 2015, și următoarele două producții din serie.

Deși actrița a încheiat în luna iulie a anului trecut munca la cel de-al optulea film din seria Star Wars, care se află acum în faza de post-producție și urmează să fie lansat în decembrie, ea trebuia să joace și în cel de-al nouălea lung-metraj din serie, prevăzut pentru 2019, la care nu au început încă filmările, precizează sursa citată.

Actrița Carrie Fisher a murit la 27 decembrie la Los Angeles, la vârsta de 60 de ani, în urma complicațiilor după un infarct survenit în timpul unui zbor cu avionul peste ocean. La doar o zi distanță s-a stins din viață și mama sa, marea actriță din perioada de aur a Hollywoodului, Debbie Reynolds (84 de ani).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 59