Distribuitor global de alimente vrea 50 de Tesla Semi

Sysco Corporation, companie de top la nivel global pentru servicii distribuție de alimente, a anunțat că a plasat o comandă de 50 Tesla Semi Trucks ca parte dintr-un angajament pentru a reduce impactul asupra mediului în cadrul activităților sale.

Președintele și COO-ul companiei, Tom Bené, a spus că toată lumea este entuziasmată să înceapă procesul de încorporare a camioanelor cu propulsie alternativă în flota lor. Anunțul că, camioanele electrice de la Tesla vor face parte pe viitor din lanțul lor de aprovizionare, vine pe fondul unui alt anunț important făcut de Anheuser-Busch, după ce gigantul berii din spatele brandului Budweiser a comandat de asemenea 40 de camioane Tesla Semi.

Făcând o remarcă similară cu cea de la Anheuser-Busch, președintele Sysco a justificat achiziția prin reducerea costurilor, în plus față de beneficiile ecologice evidente. Acest lucru întărește angajamentul Sysco față de Corporate Social Responsibility pentru reducerea impactului ecologic al operațiunilor. În plus față de impactul pozitiv asupra mediului, compania va beneficia și de pe urma costurilor reduse cu combustibilul și întreținerea vehiculelor, precum și creștere entuziasmului asociaților odată cu introducerea unei tehnologii noi și unice, spune Bené.

Rezervarea pentru 50 de camioane Tesla Semi face parte dintr-o listă de alte companii tranzacționate public care s-au angajat să utilizeze camioane electrice datorită eficienței lor din punct de vedere al costurilor. Cu un preț de pornite de 150.000 de dolari pentru versiunea de bază a unui Tesla Semi, fiind capabil să ofere o autonomie de 500 de kilometri sau un preț de 200.000 de dolari pentru o verisune cu autonomie de 800 kilometri, Tesla spune că, camioanele sale vor avea cel mai cost de întreținere din orice camion prezent actual pe piață. Costurile energiei electrice sunt la jumătate din cele ale motorinei. Tesla Semi oferă oportunitatea de a economisi peste 200.000 de dolari în costuri cu combustibilul și pe o perioadă de doi ani de zile, are de asemenea mai puține sisteme care au nevoie de activități de întreținere.

Global food distributor will add 50 Tesla Semi trucks to its fleet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =