Divizia de energie ecologică a celor de la RWE se numește Innogy

a968cb95d8c043a672ef3c6467a821d0

Innogy – acesta este numele sub care RWE va administra afacerile cu energie electrică ecologică, distribuția ei și rețelele sale de electricitate. Concernul mamă se va concentra pe viitor pe producția de curent electric din gaze naturale și cărbune, precum și promovarea serviciilor companiei.

Concernul energetic RWE se axează tot mai mult pe externalizare. Afacerile cu curent electric ecologic, administrarea rețelelor de electricitate și distribuția de energie ar trebui ca pe viitor să se petreacă sub numele de Innogy, anunță concernul.

Piața de energie a viitorului este verde, descentralizată și digitală, iar pentru asta au la dispoziție noua lor marcă, explică directorul RWE, Peter Terium: “Innogy exprimă ceea ce compania vrea să fie – inovație și tehnologie în sectorul energetic”.

Restructurarea concernului va avea succes pentru că, compania vrea să devină lider în domeniul surselor de energie moderne și durabile. Numele Innogy nu este nici o noutate pentru RWE. El a mai făcut parte din concern și în trecut, tot în domeniul energiilor regenerabile.

Concernul mamă RWE se va concentra pe viitor pe producția de curent electric din utilizarea de gaze naturale și cărbune. Chiar și centralele atomice rămân la RWE. Noua divizie pentru energie verde va prelua 40.000 din totalul de 60.000 de angajați ai concernului. La sfârșitul anului zece procente din noua compania vor fi listate la bursă pentru o majorare de capital.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/RWE-Oekostromtochter-heisst-Innogy-article18071436.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 69