Divizia de plastic de la Bayer se va numi Covestro

58833995-1-

Divizia de plastic de la Bayer se va numi Covestro

Despărțirea de divizia de materiale plastice a celor de la Bayer, numită până acum generic MaterialScience continuă. Între timp copilul primește și un nume, cu o semnificație profundă.

Bayer vrea să își listeze la bursă divizia de materiale plastice denumită până în prezent MaterialScience sub numele de Covestro. De la data de 1 septembrie afacerile firmei vor fi urmărite sub acest nume, anunță concernul farmaceutic și chimic de la Leverkusen. Viitoarea independență va aduce o flexibilitate mai mare pentru MaterialScience, pentru a-și putea urmări scopurile comerciale, explică șeful diviziei Covestro – Patrick Thomas.

Ca și companie de sine stătătoare, Covestro va fi al patrulea cel mai mare furnizor din Europa în spatele BASF, LyondellBasell și Evonik. Anul trecut divizia a obținut o cifră de afaceri de peste 11,6 miliarde de euro.

Concernul explică de asemenea cum s-a obținut denumirea de Covestro. A fost o combinație de condiții care au reflectat identitatea noii companii, spune acesta. Literele “C” și „O” vin de la cuvântul „colaborare”, „VEST” vine de la „investiție”. Acestea au rolul de a scoate în evidență faptul că, compania este bine poziționată prin facilitățile sale moderne de producție.

„STRO” este derivat din cuvântul englezesc „strong” care arată că este vorba despre o societate puternică, dar de asemenea că firma este puternic axată pe inovație, puternică pe piață și are angajați puternici. Thomas explică faptul că, Covestro este denumire potrivită pentru o nouă direcție curajoasă și un viitor promițător pentru o companie orientată spre inovare.

http://www.teleboerse.de/Bayers-Kunstoffsparte-heisst-bald-Covestro-article15210116.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 45