DM deschide magazin online

55364048

DM deschide magazin online

Lanțul de farmacii DM încearcă după multe ezitări și o colaborare ratată cu Amazon deschiderea propriului magazin online. Perspectivele economice sunt slabe. Dar asta va avea un rol special.

După multe ezitări și o tentativă eșuată cu Amazon, lanțul de farmacii dm îndrăznește să intre în lumea digitală cu propriul magain online. Liderul industriei germane cu sediul la Karlsruhe a anunțat acest lucru, lansarea paginii fiind programate pentru începutul verii, iar aceasta va conține gama completă de produse.

Dintre companiile comerciale majore din Germania doar Aldi-Sud și Aldi-Nord sunt fără un magazin online, spune Kai Hudetz, administrator al Institutului pentru Cercetări Comerciale de la Koln. Cei de la Karlsruhe au așteptat multă vreme, ceea ce este de la sine înțeles, precum Lars Hofacker, conducătorul diviziei de cercetare pentru E-Commerce la EHI Retail Institute ce este de părere că piața online va fi tot mai dură. Acolo este foarte greu să înregistrezi profit.

Nu există însă cifre exacte. Dar dacă se iau în considerare doar mărfurile de drogherie la un magazin online, este aproape imposibil să se mai și câștige bani, explică Hudetz. În general intrarea pe piața comenzilor online este scumpă. Este nevoie de o soluție profesională pentru magazin, pagina trebuie decorată cu imagini, magazinul trebuie apoi introdus pe rețelele de socializare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/dm-eroeffnet-Online-Shop-article14402867.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 14