DOAR DE VERDE

DOAR DE VERDE

kuvva_1680x1050_copy3dbc00PRIMARIA ORADEA Primaria noastra draga apreciaza ca pozitiva actiunea de concesionare a serviciilor de intretinere a spatiilor verzi.Dl Ilie Bolojan ne-a informat joi ca mai scoate la mezat trei zone astfel:cea delimitată de malul stâng al Crișului Repede /Piața Independenței /Piața Cetății /Gh. Costa Foru /Piața 22 Decembrie /Feldioarei /Cimitirul Rulikovsky /Ogorului /Calea Aradului , cea delimitată de malul stâng al Crișului Repede/Piața Independenței/Piața Cetate/ Gh. Costa/Foru /Piața 22 Decembrie/Feldioarei /Toamnei /Ogorului, si  cea delimitată de malul drept al Crișul Repede/B-dul Decebal/str. Eroul Necunoscut/str. Lacul Roșu/str. Calea Bihorului . Avind in vedere istoricul colaborarii edilul a afirmat ca intretinerea va fi obiectul unor acorduri-cadru cu firmele care vor fi interesate, din care intelegem ca nu prea va fi licitatie.

LOTUS ENERGIE VERDE ….adica de la soare, potrivit unor informatii aparute ieri, energia pe care urmeaza sa o introduca in sistem cele cateva mii de panouri fotovoltaice plasate pe acoperisul plat al cunoscutului LOTUS,  ar fi de 3MW, care dupa parerea specialistilor in acest business, este o cantitate putin gresita. Voi reveni asupra subiectului pentru ca investitia a fost facuta cu mult fler de afacerist cu expierenta asa cum este proprietarul LOTUS. Concret, furnizorul panourilor a instalat totul pe riscul sau, urmand ca banii sa ii primeasca, daca fizic afacerea se dovedeste viabila conform criteriilor prestabilite.Jos palaria-invatam.

SI TOT DE VERDE, DAR LEMN. Lem’s, cunoscutul producator si retailer de mobila, LEMET,  a deschis la ERA PARK  un nou magazin de mobila  de circa 1700 mp, suprafata, care cumulata cu tot ce are pana acum investitorul, inseamna deja 6,5 ha de suprafata comerciala.Investitia din Oradea a fost de 2,3 mil lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 39