DOM’ PRIMAR

5DOM’ PRIMAR

Sunteti un tip destept, evitati sa dati decizii suspecte de personalizare excesiva in domeniul caietelor de licitatii.

Faceti ca marii primari europeni: foarte simplu-e un caiet de licitatii de redactat pe un domeniu, pur si simplu textul gandit de edil il puneti la dispozitia firmelor de specialitate in domeniul respectiv, acestea isi spun parerea de care puteti sau nu tine cont ,darrrrrrrrrrrrrr,…… consultati companiile-evitati sa ne inscriem cu Oradea in randul aprecierilor de organisme care dau legi/hotariri excesiv de personalizate ca sa nu spun altfel.

De ce acest strigat? In şedinţa de Consiliu Local de marţi, grupul de consilieri UDMR a reuşit să blocheze prin vot hotărârea privind organizarea licitaţiei pentru atribuirea panourilor publicitare din municipiu.UDMR-iştii au atacat proiectul de hotărâre direct prin vot fără să se mai înscrie la cuvânt. “Ieri au fost mai multe discuţii pe această temă în şedinţa pe comisia de specialitate, aşa că nu a avut niciun rost să mai facem scandal şi aici”, a declarat Pasztor Sandor, liderul grupului.

UDMR sustine pe buna dreptate, ca prin organizarea licitaţiei în baza unui regulament de publicitate contestat în public de firmele de profil municipalitatea nu face decât să intre într-un lanţ de procese care ar complica şi mai mult activitatea în domeniu.

“Regulamentul privind publicitatea a fost contestat de firmele de publicitate ca fiind foarte restrictiv. La precendenta şedinţă de Consiliu Local, oamenii au venit cu avocat, au făcut propuneri, dar nu au fost ascultaţi. Intenţia noastră a fost să obţinem un răgaz în care să se poarte discuţii pentru ca licitaţia să se facă într-un mod care să convină şi firmelor pentru că altfel nu am făcut nimic. Nu a trecut acum, va trece peste o lună sau două”, a afirmat Huszar.

Proiectul de hotărâre respins se refera la organizarea unei licitaţii pentru atribuirea a 50 de amplasamente pentru panouri publicitare împărţite în pachete de câte cinci panouri situate în zone diferite ale oraşului,durata de închiriere urmand să fie de 5 ani începând cu data de întâi a lunii următoare semnării contractului iar preţul de pornire al licitaţiei era de 1.400 lei pe pachet pe lună.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile………………..si tot despre publicitate,……….

Itic si Strul erau prieteni. Moare Strul. Itic se duce la mica publicitate sa dea un ferpar. Scrie: “Strul mort”.
Functionara îi spune:
-Oricum se taxeaza pe minimum 4 cuvinte.
Itic se gîndeste si scrie: “Strul mort vând Trabant”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 47