Donald Trump atacă companie Boeing

rtsuxeu

Donald Trump nu este încă președinte al Statelor Unite ale Americii. Dar printr-o răbufnire pe Twitter miliardarul arată cam cu cel fel de stil de negociere vor trebui companiile americane să se obișnuiască în următorii ani.

Producătorul de aeronave Boeing este în vizorul viitorului președinte american, Donald Trump. Chiar dacă concernul a primit recent un contract oficial pentru construcția unei noi aeronave prezidențiale, Trump amenință cu stornarea comenzii.

“Boeing construiește un avion 747 Air Force One complet nou pentru viitorul președinte, dar costurile sunt complet scăpate de sub control, ridicându-se la peste 4 miliarde de dolari”, a scris pe Twitter președintele ales al SUA. El cere ca această comandă să se anuleze, iar la o întâlnire cu presa ce a avut loc la New York, Trump ar fi declarat că el își dorește ca Boeing, companie americană, să câștige mulți bani, dar nu chiar atât de mulți din banii contribuabililor. Prețul a fost catalogat de Trump ca fiind ridicol de ridicat.

În timpul campaniei sale electorale miliardarul a zburat cu un avion propriu de tip Boeing 757, pe care l-a etichetat foarte mândru cu textul “Trump Force One”. Presa americană speculează după acest atac al lui Trump pe Twitter că mogulul sectorului imobiliar din New York ar putea să utilizeze în continuare avionul său persoanl, chiar și în calitate de președinte. Secret Service, care este răspunzător în SUA de siguranța și integritatea persoanelor de rang înalt din conducerea statului, militează pentru o decizie responsabilă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Donald-Trump-attackiert-Boeing-article19267051.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3