Dosar de distrugere din culpă după incendiul din Bamboo

01210907-644641828

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de distrugere din culpă în urma incendiului care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo. Anchetatorii au cerut instituţiilor abilitate documentele localului.

“Ca urmare a incendiului produs în noaptea de 20/21 ianuarie la Clubul Bamboo din sectorul 2, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane). Cercetările sunt efectuate de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri. În cauză, a fost asigurat perimetrul de interes şi a fost iniţiată cercetarea la faţa locului. Continuarea acestei activităţi este influenţată de faptul că incendiul nu a fost stins în totalitate până în prezent, precum şi de faptul că pericolul de prăbuşire a structurii nu a fost înlăturat. De asemenea, sunt solicitate de la instituţiile abilitate relaţii privind societatea comercială care deţine clubul în cauză (autorizaţii de funcţionare, avize, rapoarte de control)”, transmit procurorii.

La momentul transmiterii ştirii, se fac audieri pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incendiul şi cauzele acestuia. De asemenea, este verificată starea persoanelor internate în urma incidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 14